FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 1 - Coronavirus

10.03.2021

Përditësim 1 : Ndalohen fluturimet edhe drejt Torinos dhe Ankonës:

Lista e destinacioneve që janë anulluar fluturimet:

•Aeroporti Milano Malpensa (MXP)
•Aeroporti Milano Bergamo (BGY)
•Aeroporti Bologna (BLQ)
•Aeroporti Firenze (FLR)
•Aeroporti Genoa (GOA)
•Aeroporti Perugia (PEG)
•Aeroporti Pisa (PSA)
•Aeroporti Rimini (RMI)
•Aeroporti Venezia (VCE)
•Aeroport Verona (VRN)
•Aeroporti Ancona (AOI)
•Aeroporti Torino (TRN)

Ky pezullim hyn në fuqi menjëherë, deri në një njoftim të dytë.

Njoftojmë se destinacionet e mëposhtme vazhdojnë fluturimet normalisht.

Roma (FCO)
Bari (BRI)

Për çdo njoftim tjetër jemi në dispozicion.

Tirana International Airport