FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 10 - Coronavirus

17.03.2021

Përditësim 10

Nga data 17 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Angline

Në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së COVID-19, Qeveria Shqiptare ka njoftuar se, në perpjekje për të ndalur përhapjen e koronavirus (Covid-19) fluturimet për dhe nga Anglia do të ndërpriten duke filluar nga data 17 Mars 2020, deri në një njoftim të dytë

Fluturimet e ditës së sotme nr W9 4465 dhe W9 4466 do të operojnë normalisht.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport