FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 8 - Coronavirus

15.03.2021

Përditësim 8

Në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së koronavirusit (COVID-19), Easy Jet njofton se fluturimi i ditës së nesërme për dhe nga Gjeneva anullohet.

Gjithashtu, Lufthansa lajmëron anullimin e fluturimit të orës 06.10 të mëngjesit të nesërm, 15 Mars 2020, për në Frankfurt.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin.
Tirana International Airport