FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 6 - Coronavirus

14.03.2021

Përditësim 6

Nga e diela, 15 Mars 2020, ndërpriten fluturimet me Greqinë

Në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së COVID-19, Qeveria Shqiptare ka njoftuar këtë të premte, se në perpjekje për të ndalur përhapjen e koronavirus (Covid-19) fluturimet për dhe nga Greqia do të ndërpriten duke filluar nga data 15 Mars 2020, deri në një njoftim të dytë.

Vetëm fluturimi i ditës së nesërme për dhe nga Athina do të vazhdojë normalisht.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompaninë ajrore Aegean Airlines apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport