FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 3 - Coronavirus

11.03.2021
Anullohen të gjitha fluturimet me Italinë

Në vijim të situatës së krijuar në Itali për shkak të përhapjes së COVID-19, masave të marra nga qeveria Italiane për vendosjen në karantinë të të gjithë shtetit Italian,si dhe masave parandaluese të përhapjes së virusit në vendin tonë, në zbatim të urdhrit të Autoritetit të Aviacionit Civil, anullohen të gjitha fluturimet për dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” drejt Italisë.

Ky pezullim hyn në fuqi menjëherë, deri në një njoftim të dytë.

Për çdo informacion tjeter zyrtar ju lutem ndiqni mediat sociale të aeroportit dhe faqen web: www.tirana-airport.com

Kontaktoni ju lutem kompaninë ajrore, për çdo informacion të mëtejshëm mbi biletat.

TIA