FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 2 - Coronavirus

10.03.2021

Përditësim i listes së fluturimeve të anulluara:

-Aeroporti Ancones (AOI)
-Aeroporti Torinos (TRN)

09 Mars 2020 - Tirana International Airport njofton të gjithë pasagjerët se në vijim të situatës së krijuar në Itali për shkak të përhapjes së COVID-19, masave të marra nga qeveria italiane për vendosjen e karantinës në veri të Italisë, si dhe masave parandaluese të përhapjes së virusit në vendin tonë, në zbatim të urdhrit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, do të anullohen të gjitha fluturimet për dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” sipas listes së mëposhtme:


•Aeroporti Milano Malpensa (MXP)
•Aeroporti Milano Bergamo (BGY)
•Aeroporti Bologna (BLQ)
•Aeroporti Firenze (FLR)
•Aeroporti Genoa (GOA)
•Aeroporti Perugia (PEG)
•Aeroporti Pisa (PSA)
•Aeroporti Rimini (RMI)
•Aeroporti Venezia (VCE)
•Aeroporti Verona (VRN)
•Aeroporti Ancona (AOI)
•Aeroporti Torino (TRN)

Ky pezullim hyn në fuqi menjëherë, deri në një njoftim të dytë.

Njoftojmë se destinacionet e mëposhtme vazhdojnë fluturimet normalisht.

Roma (FCO)
Bari (BRI)

Për çdo informacion tjeter zyrtar ju lutem ndiqni mediat sociale të aeroportit dhe faqen web: www.tirana-airport.com