FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Njoftim për pasagjerët e datës 21 Maj 2019

01.01.1970

Njoftojmë të gjithë pasagjerët që do të udhëtojnë ditën e nesërme, e Martë 21 Maj nga Tirana drejt Italisë dhe anasjelltas, se për shkak të një greve 24 orëshe në Itali, do të ketë anullime dhe vonesa të fluturimeve. Për më shumë informacione ndiqni tabelën e mëposhtme.

 

Fluturimet që do të vazhdojnë normalisht janë si më poshtë:

Kompania

Nr Fluturimit

Data

Destinacioni

Alitalia

AZ507

21 Maj

Romë

Alitalia

AZ585

21 Maj

Romë

Alitalia*

AZ510

21 Maj

Tiranë

Blue Panorama

BV2239

21 Maj

Ankona

Blue Panorama

BV2247

21 Maj

Torino

Blue Panorama

BV2221

21 Maj

Milano

Albawings

2B0231

21 Maj

Piza

*Shënim: Fluturimi me Nr AZ510 Romë – Tiranë do të ketë një vonesë prej dy orësh orari i mbërritjes në Tiranë shënohet 02:40


Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës fton pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përkatëse për informacione të mëtejshme.