FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

TIA: Nis sot fluturimi që lidh Tiranën me Zyrihun

01.01.1970

Tiranë, më 1 Prill 2019 - Sot u organizua ceremonia fluturimit të ri që lidh Tiranën me qytetin më të madh të Zvicres, Zyrihun. Kjo linjë e re nga SWISS to të operohet nga Edelweiss, e cila do t`ju ofrojë pasagjerëve fluturime direkte dy herë në javë, çdo të Hënë dhe të Martë.

Zyrihu është qyteti më i madh i Zvicrës me një popullsi prej 380,000 dhe mbi një million njerëz që jetojnë në rajon. Eshtë shtëpia e shumë selive dhe firmave zvicerane, kompanive të shërbimeve financiare, qëndrave kërkimore shkencore dhe bizneseve në industrinë krijuese. Ky qytet është një nga qëndrat me të rëndësishme ekonomike të Zvicrës.

Pjesëmarrës në ceremoninë e sotme ishin Ambasadori i Zvicrës, Z. Adrian Maitre, Zv/Ambasadori i Zvicrës Z. Philipp Keller, Këshilltari Ligjor i Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC), Z.Bujar Hazizaj dhe Drejtoresha e të Drejtave të Trafikut të AAC, Znj. Keida Koshaj.

Ndërsa Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës Z. Rolf Castro-Vasquez, u shpreh se “e çmojmë bashkëpunimin tonë me SWISS Airlines. Ky është një lajm i mirë për të gjithë. Destinacione të tjera na presin, ndërkohë që qyteti i Zyrihut është më afër.” 

SCROLL LEFT TO VIEW FULL TABLE

Detajet e Fluturimeve

Destinacioni

 Nr. Fluturimit

Nisje

Mbërritje

Ditët

ZRH-TIA

LX8412

 06.25 08.25 

E Hënë

TIA-ZRH

LX8413

 09.15 11.20 

E Hënë

ZRH-TIA

LX8412

18.00  20.00 

E Premte

TIA-ZRH

LX8413

20.50  22.50 

E Premte