FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Unë jam me natyrën: Aktivitet me fëmijët në Aeroportin Ndëkombëtar të Tiranës për të festuar Ditën e Mjedisit

01.01.1970

Unë jam me natyrën: Aktivitet me fëmijët në Aeroportin Ndëkombëtar të Tiranës për të festuar Ditën e Mjedisit


Organizimi dhe sponsorizimi i aktiviteteve sociale me fokus mjedisin, për ndërgjegjësimin e fëmijeve dhe te rinjve në zonat përreth aeroportit, po kthehet në një traditë  bukur për TIA dhe bashkëpunëtoret e saj të biznesit.

Më 8 Qershor 2017, në vazhdim të aktiviteteve për festimin e ditës botërore të mjedisit, 50 fëmijë nga klasat e ciklit të ulët nga Shkolla 9- vjeçare "Rexhe Deliu" në Rinas, u grumbulluan në mjediset e gjelbëruara të aeroportit.

Nxënësit me pankarta ne dorë "Ruaj Mjedisin" apo "Duam gjelbërimin" festuan në hapësirat e gjelbërta të aeroportit duke bërë foto. Miqtë u përshëndetën nga një pjesë e stafit të aeroportit për të vazhduar piknikun në Kalanë e Prezës.