FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Transavia, kompania me kosto të ulët e Air France nis fluturimet më 10 Maj Tiranë-Amsterdam

01.01.1970

Transavia Airlines fillon operimin Amsterdam - Tirana më 10 Maj 2017

Më 10 Maj 2017, Transavia Airlines, degë low-cost e grupit Air France KLM fillon operimin e destinacionit Amsterdam-Tiranë me fluturime të programuara tre herë në javë. Ky destinacion ka kërkesë të lartë në industrinë e udhëtimit dhe shoqëria ajrore ka deklaruar tarifa konkuruese për pasagjerët. Aeroporti hollandez i operimit do të jetë aeroporti i Schiphol.  

Biletat mund të blihen nëpërmjet faqes zyrtare (www.transavia.com) apo çdo zyre të saj si dhe agjentët e autorizuar të udhëtimit.