FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Tarifat e ulëta të Wizz Air mbërrijnë në TIranë

01.01.1970


Wizz Air fillon fluturimet me tarifat e ulëta më 5 Prill 2017 me fluturimin Tiranë - Budapest

Wizz Air, shoqëria ajrore më e madhe low-cost në Evropën Qëndrore dhe Lindore fillon shërbimin e saj të parë që lidh Tiranën me kryeqytetin e Hungarisë, Budapestin. Operimi i këtij destinacioni me tarifa të ulëta do të fillojë më 5 Prill 2017, 2 herë në javë përkatësisht të mërkurave dhe të dielave. Budapest, i njohur për ndërtesat e bukura, jetën aktive të natës dhe bukuritë natyrore është një destinacion shumë i mirë për të gjithë turistët shqiptarë. Biletat kanë filluar të shiten në faqen wizzair.com me çmime të ulëta duke filluar nga vetëm 29.99* Euro.

 

FLUTURIMI MË I RI I WIZZ AIR NGA TIRANA

 

Destinacioni

Ditët

Fillon operimin

Çmime qe fillojne nga*

Budapest

E mërkurë, E dielë

5 Prill 2017

  29.00**

 

Rrjeti i Budapestit i Wizz Air me 59 destinacione drejt 28 shteteve do të shërbejë gjithashtu si një portë për ata të cilët do të kenë dëshirë të fluturojnë me linja të tjera drejt destinacioneve të ndryshme të Evropës. Ky destinacion do të ndikojë në zhvillimin e turizimit të të dy vendeve duke krijuar kështu një lidhje të rëndësishmë tregtie dhe biznesi ndërmjet Hungarisë dhe Shqipërisë.