FLUTURIMET

  • 02:20Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 06:15Frankfurt - LH 1455
  • 06:20London Luton - W9 4466

Home > Pasagjerë & vizitorë > Bare dhe restorante

Bare dhe Restorante

Kompania Kategoria Vendodhja
Runway 35Ushqim dhe PijeTerminal, Zona e mbërritjeve
Coli's BarUshqim dhe PijeTerminal, Zona tranzitit
Segafredo BarUshqim dhe PijeTerminal, Zona tranzitit
Mulliri i Vjeter ShopDyqan Produktesh dhe AksesorëshTerminal, Zona tranzitit