FLUTURIMET

  • 03:30Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:30Belgrade / Beograd - JU 217
  • 06:10Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:20Frankfurt - LH 1455
  • 09:20Istanbul / Stamboll - ZB 1001

Home > Pasagjerë & vizitorë > Bare dhe restorante

Bare dhe Restorante

Kompania Kategoria Vendodhja
Runway 35Ushqim dhe PijeTerminal, Zona e mbërritjeve
CioccolatitalianiDyqan ëmbëlsirashTerminal, Zona e nisjeve
Coli's BarUshqim dhe PijeTerminal, Zona tranzitit
Segafredo BarUshqim dhe PijeTerminal, Zona tranzitit
Memories ShopDyqane dhuratash dhe LodrashTerminal, Zona tranzitit
Mulliri i Vjeter ShopDyqan Produktesh dhe AksesorëshTerminal, Zona tranzitit