FLUTURIMET

  • 14:50Frankfurt - LH 1425
  • 15:05Belgrade / Beograd - JU 213
  • 15:05Vienna / Vjene - OS 848
  • 15:05Bergamo - W6 3845
  • 15:15Kiev Borispol - PS 7708

Home > Pasagjerë & vizitorë > Dyqane

Dyqane

Kompania Kategoria Vendodhja
Adrion ShopLibra, Gazeta, Revista & Dyqane SuvenireshTerminal, Zona e nisjeve
VodafoneKompani TelekomunikacioniTerminal, Zona e nisjeve
AlbtelecomKompani TelekomunikacioniTerminal, Zona e nisjeve
TiboKompani TransmetimiTerminal, Zona e nisjeve
ConadDyqan ushqimorTerminal, Zona e nisjeve

 

ATM dhe banka 

Kompania Vendodhja
Tirana Bank ATMZona e Check-in
Raiffeisen Bank ATMZona e Check-in, Zona e mbërritjeve
Banka Kombetare Tregtare (BKT) ATMZona e Mbërritjeve
Banka Kombetare Tregtare (BKT)Zona e Check-in
OTP Bank  ATMZona e mbërritjeve